Få lavet negle, der kan matche dine efterårsoutfits

Person har flotte negle og spiser suppe

En neglelak kan gøre et outfit meget bedre, og det kan også gøre det værre. Derfor kan det være vigtigt at overveje, hvilke negle man kan få lavet, så de matcher ens efterårs outfit. Det er sjovt at være lidt kreativ med, hvordan de skal være designet. Der er nogle ting man skal tænke over som farve, designs og form. Her i teksten kan du finde råd til, hvordan du kan få lavet dine negle så de opløfter dine outfits, og hvordan du skal vælge et design. Du kan få lavet dem professionelt eller lave dem selv, hvis du køber en UV lampe til negle.

Find ud af, hvilke negle du skal have lavet

Hvis du vil have lavet negle, er det bedste, hvis man starter med at finde ud af, hvilke negle man gerne vil have lavet. Man kan prøve kræfter med at lave sine egne negle derhjemme, så man har helt frie tøjler til at lave lige det man vil. Man kan bruge speciel neglelak og en UV lampe til negle, hvis man vil have neglelak derhjemme, der holder endnu længere.

Det er dejlig nemt at sidde derhjemme med en UV lampe til negle og lægge en pæn neglelak, og så kan man også spare lidt penge.

Hvis du skal have lavet falske negle, er det nok bedst at tage til en salon, og få det lavet, da det næsten ikke kan betale sig at gøre selv. Når du har fundet din præfererede metode for at få lavet negle, kan du tænke over form og farve.

Vælg de helt rigtige efterårsfarver, der komplementære hinanden

Når man skal lave negle til efteråret, er det vigtigt at man tænker over de farver, der hører dertil. Man har sjældent pang- eller pastelfarver på i efteråret, og derfor passer det heller ikke rigtigt ind, hvis man har denne farve på neglene. I stedet har man mørke og neutrale farver på, som man også kan få på neglene. En flot neutral beige kan se meget sofistikeret ud, og en flot mørkrød farve er meget sexet, og kan tilføje lidt farve til neutrale eller mørke outfits.  Man kan også vælge om det skal være en skinnende eller mat negl, hvilket kan give meget forskellige. Hvis man synes det er lidt kedelig med en ensfarvet negl, kan man altid tilføje lidt design eller få lavet en interessant form.

Hvis du vil have lidt ekstra design

Designs man kan tilføje, er der en masse af. Man kan få lavet glimmer på en eller flere negle, eller få star sten på for at gøre det lidt mere interessant. Det kan også være ting som striber eller blomster, der bryder det ensartede look. Nogle gange kan man også få en negl lavet i en anden farve, så man får et lidt mere interessant look. Formen kan være firkantet, oval eller spids. Nogle gange skal man prøve sig lidt frem for at finde ud af, hvilken form, der passer bedst til en, og hvilken der er mest behaglig.  Med en sammensætning af farve, design og form kan man finde de helt rigtige efterårsnegle, der vil se endnu bedre ud sammen med et dejligt varmt efterårsoutfit.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *