Hvorfor du burde gå op i, hvordan du ser ud hver dag

Bunke af basic tøj ligger på hvidt gulv

I dag hører man ofte, at udseende intet betyder, og at man ikke skal dømme andre på, hvordan de ser ud. Selvfølgelig kan man ikke forudsige en hel personlighed baseret på udseende, men det har faktisk stadig en ret stor betydning for den individuelle person. Måske påvirker det dig mere, end du tror.

Dit udseende er ikke lige meget

Hver dag er en ny dag, hvor du skal gøre dig klar og komme i tøj. Men hvorfor egentlig? Du kan teknisk set godt lade vær med at rede hår, stoppe med at gå i bad og kun gå i nattøj. Men der er mange gode grunde til, at vi ikke gør det. Dit udseende sender et signal til dig selv og andre; det signal viser en smule af din personlighed. Sørg for, at du fremviser den del af dig, du gerne vil lade andre se.

Dit udseende og dit tøj påvirker din selvtillid

Du bør gå op i dit udseende, fordi det faktisk påvirker din selvtillid rigtig meget. Sandsynligvis mere, end du tror. Lever du hver dag med fedtet hår og jogging bukser, lever du ikke op til dit potentiale, og din hjerne vil langsomt begynde at se ned på dig. Det sidder sammen med menneskets natur; vi vil naturligt gerne vise os selv som den bedst mulige partner med de rigtige gener. Det betyder ikke, at du skal gå op i de standarder og trends, vi har for skønhed lige nu; blot at du skal tænke over, hvad man finder naturligt tiltrækkende.

Det påvirker din identitet

Vores udseende er en af de eneste ting, alle mennesker bruger til at udtrykke dem selv i hverdagen. Uanset om man normalt ikke er kreativ, handler ens beklædning faktisk om det samme som kunst gør; at fremvise dele af sin personlighed. Med det rigtige tøj kan du lade dele af dig selv skinne igennem; gør du ikke det, kan det pludselig føles som om, du undertrykker noget af dig selv.

Det påvirker din sundhed

Hvis du ikke går op i dit udseende, kan det faktisk også få konsekvenser for dit fysiske helbred. Hvis du ikke bevæger dig i din hverdag, er strengt overvægtig eller strengt undervægtig, vil din krop kunne mærke det. Passer du heller ikke på dig selv i forhold til personlig hygiejne, kan du ende med at blive syg oftere, fordi du ikke får vasket bakterier og lignende væk så ofte, som du burde.

Du skal se godt ud for din egen skyld

Hver dag gælder. Selvfølgelig er der ikke noget i vejen med at have et par dage, hvor du slapper af i dine jogging bukser, men selv de dage kan du lige så godt tage et bad og rede dit hår. Hvis man ikke skal forlade sig hjem hver dag, for eksempel hvis du arbejder hjemmefra, er det nemt at lade sig opløse. Men du skal se godt ud for din egen skyld; det er en del af at passe på sig selv. Styrk din selvtillid, vis, hvem du er, og pas på dit helbred.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *