Gør noget godt for dig selv og dine tænder med Invisalign

Invisalign

Mange af os har nok fravalgt at få bøjle, fordi vi er trætte af, at de såkaldte togskinner er så tydelige og ubehagelige.

Der er heldigvis sket mange ting indenfor tandbøjler i de seneste år, og løsninger såsom Invisalign er blevet det effektive og populære valg til pæne, lige tænder.

Sådan virker det

Invisalign er, som navnet antyder, næsten usynlig. I stedet for togskinner så får man en skinne, som dækker alle tænderne. Den hjælper så med at rette dem ind.

Ligesom at andre bøjler justeres, så skal man også igennem flere skinner, så tænderne justeres langsomt og effektivt. Det kan være alt fra 12 til 48 skinner, alt efter hvad lige dine tænder har brug for.

Fleksibel løsning

Hvis man ikke ved at de er der, så vil det være svært for andre at se, at du har bøjle på. Det kan være rigtig rart, især som voksen, at det ikke altid er i fokus.

Invisalign er også en fleksibel løsning, da de kan tages ud når man spiser, så der ikke er noget, som sætter sig fast i bøjlen.

Du slipper for spinat, som sidder fast i metal, og alt andet i den dur. Du kan også nemt rense bøjlen, fordi du kan tage den ud og rense den.

Du skal selvfølgelig have din bøjle på så meget som muligt, men skal du for eksempel til en middag, hvor du skal spise, meget, så kan du lade Invisalign blive hjemme.

I starten kan det også kræve lidt tilvænning at tale med den i, så skal du holde en tale eller andet, så kan du også sagtens tage den ud, mens det foregår.

Det skal du være opmærksom på

Invisalign er en skøn løsning til tandretning, og efter normalt 9-15 måneder vil du have et smil, som du vil elske at vise frem. Efter endt behandling er der dog ting, som er med til at sikre, at behandlingen holder. Du kan enten få en slags tråd bag på tænderne, som holder dem på plads, eller så kan du nøjes med at sove med en skinne, som er specielt fremstillet til at tænderne bliver hvor de skal.

Alt i alt så er Invisalign en smart og moderne løsning på tandretning, som rigtig mange mennesker kan få glæde af. Så book en konsultation i dag, og find ud af, om Invisalign er noget for dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *