Gør dine efterårs outfits mere spændende

Kvinde er ude i naturen om efteråret

Efteråret har den nærmest magiske funktion på os, at vi bliver smidt ind i en stille og mere sørgmodig tid.

Vejrets kulde, hårde vinde og regnen går ikke lysere, men mørkere tider i møde. Det har en indvirken på måden, vi tænker på.

Sommer er fordi, og vi skal nu forsøge at tilvænne os denne nye årstid, inden året sluttet og begynder på ny. Selvom det er en stor cirkel, kan man ofte blive overrasket over efterårets kraft.

Og specielt i år, hvor alle mennesker har måttet ændre deres planer på den ene eller anden måde, er efteråret en særlig sjov størrelse.

Efterårets mere dunkle og mørke farver

Den opfattelse af efteråret som mere mørkt og dunkelt, hvilket også er repræsenteret i bladenes farver på træerne, kommer også til syne i efterårskollektionerne.

Farverne bliver mere mørke og dunkle. Hvad skal du så stille op med det? skal du tilpasse til naturen og årets cyklus, eller skal du skælde dig ud og være din egen.

Med Mulberry kan du selv finde ud af, om du er til det ene eller det andet. Der er det tilfælles, at du finder kvalitet, skønt design og noget til stort set alle mennesker.

Og du skal end ikke læse denne bevægelse i året fra sommeren til vinter som noget dårligt eller slemt. Det er naturens evige påvirkning på os, vi vil have meget svært ved at undslippe.

Derfor kommer det selvfølgelig også klart til udtryk i moden. Et helt åbenlyst eksempel på, at vejret har en klar indvirken på vores beklædning, er temperaturen.
selvom du kan finde mennesker, der har bare ben om vinteren, er det langt de færreste, der mener en top og bare ben er særlig behageligt.

Prøv nyt i en stille tid

Det du kunne gøre i denne lidt stille tid, i det meget besynderlige år, er at prøve noget nyt. Prøv noget nyt Mulberry.

De har en kæmpe kollektion af diverse produkter, så der er uden undtagelse noget til dig også. det handler bare om modet til at sætte sig imod eller bare prøve noget, du ikke har prøvet før.

Og hvis det en god sweater til den kolde efterårsaftner, så finder du dem også med Mulberry. Der er, hvad hjertet begærer, om det er tilpasningen til naturen eller de sommerlige farver, du nægter at smide fra dig endnu.

En efterårsgaderode skal ikke være kedelig

Du må endelig ikke forstå efteråret som den kedelige årstid med de kedelige farver. Af en eller anden årsag har foråret vundet farvekonkurrencen.

I foråret springer farverne ud, og hvor er det smukt.

Om efteråret falder farverne hen, og hvor er det trist.

Sådan hænger det ikke sammen. Efteråret er fuldt at smukke farver, elegante og ekstravagante. Når du f.eks. kigger på efterårskollektionen fra Mulberry, vil du have meget svært at finde på ord som trist og farveløst.

Efteråret hos Mulberry er spændende, rart, sjovt, frækt, men bestemt også eftertænksomt. Klik dig selv ind på Mulberrys kollektion og find noget, du finder særlig interessant.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *