USA på budget

Udviklingen på flybilletmarkedet har gjort det muligt at tage et smut forbi USA for rimelige priser. Der findes et utal af hjemmesider, der tilbyder at skanne markedet for de bedste flypriser, det gør, at man kan planlægge sine ferier, så man rammer de billigste dage at rejse på. Der er selvfølgelig mange destinationer, man kan vælge mellem i USA, denne artikel fokuserer på de mere populære rejsemål.

Miami

Miami er med sine 441.000 indbyggere den 44. største by i USA. Det lyder jo ikke imponerende, dog bor der 5,5 millioner mennesker i byens område. Byen er kendt for sit varme klima og sine flotte strande.

  • En billet i juni kan anskaffet for helt ned til 1.000 kr.

Los Angeles

LA som byen kaldes, er uden tvivl en destination, der står på bucketlisten. En tur i den verdenskendte forlystelsespark Universal Studios Hollywood er sjov og imponerende for alle aldre. Hvis forlystelsesparker ikke er dig, kan du gå en tur ned af Hollywoods walk of fame, eller besøge Hollywood skiltet der optræder i et hav af Hollywood film.

  • En billet til Los Angeles kan købes for omkring 1.300 kr., hvis man rejser i juni.

New York

Selvfølgelig er New York med på listen. Manhattan er cirka 30% mindre end København, men der bor alligevel 3 gange så mange mennesker. Byen er konstant vågen, og størrelse på alt er imponerende i sig selv. De mange vartegn som empire State Building, Ground Zero og Frihedsgudinden m.m. gør at man snildt, kan bruge 10 dage i byen.

  • En billet til ”The Big Apple” kan købes for ned til 1.100 kr. i juni.

San Francisco

San Francisco er USA’s 13. største by i forhold til indbyggertallet. Byens kendteste varemærke må være Golden Gate Bridge, der forbinder byen med Marin County. Når man nu har set den verdenskendte hængebro, er Alcatraz næste stop på turen. Alcatraz er en ø 2 km ud for San Francisco, der tidligere har huset et fængsel, hvor kendte kriminelle som Al Capone har været fængslet.

  • En tur til San Francisco koster omkring 1.600 kr.

Washington DC

Man behøver ikke være politisk ekspert, for at vide at Washington DC er den by, verdens magtfuldeste mand kalder sit hjem. Det Hvide Hus tiltrækker turister fra hele verden, og det er da bestemt også et besøg værd.

  • En tur til Washington DC kan anskaffes for 1.500 kr. i Juni.

Las Vegas

USA’s centrum for gambling og ekstravagante fester kan man vidst godt kalde Las Vegas. Den ideelle destination for polterabend eller for den rejsende der ønsker en ferie hvor neonlys og turist attraktioner, er i centrum.

  • En billet til Las Vegas kan købes for omkring 2.000 kr. i juni.

Sparetip

Når man benytter sig af fly på sin rejse, kan det være en fordel at sætte sig ind i sine rettigheder som forbruger. Som forbruger kan man være berettiget til en kompensation fra flyselskaberne på op til 4.500 kr. allerede ved 3 timers forsinkelse.

Pengene kan til tider være utroligt svære at indhente, da flyselskaber går langt for at undgå at udbetale til forbrugerne. Det kan derfor være en fordel at bruge selskaber som Flyhjælp, der har specialiseret sig i at tage kampen op i mod flyselskaberne på vegne af passagererne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *