Smykker bør opbevares ordentligt, så de kommer til sin ret

Smykker der er til udstilling i butik

Hvis du har mange smykker, kan du med fordel se med her. Det er nemlig ikke ligegyldigt hvor du opbevarer dine smykker henne. Der kan være mange smarte måder at opbevare smykkerne på, så de får lov til at få sin plads i hjemmet. Smykker er ikke kun flotte, når man har dem på, de kan også pryde flot i hjemmet, når man ikke har dem på. Det handler om at finde lige netop den opbevaring, som passer for en selv. Se med her, for noget inspiration til, hvordan du opbevarer dine smykker.

Opbevaring af smykker i et smykkeskrin

Du kan få mange flotte smykkeskrin, som kan gøre, at du nemt passer godt på dine smykker. Når smykker opbevares fint, kan de holde i mange år. Det kan f.eks. handle om, at de ikke filtrer ind i hinanden, og at du kan holde ordentligt styr på de smykker du har. Det betyder meget, hvis du har dyre designer smykker. Det vil være rigtigt ærgerligt, hvis dine flotte dyre smykker går i stykker, ved at de f.eks. filtrer ind i hinanden. Der findes et stort udvalg af smykkeskrin, hvor smykkerne kan have hvert sit lille rum eller kan sættes op på rad og række. Det er også blevet mere og mere udbredt, at man køber store smykkeskrin, i form af opbevaringsæsker, som er inddelt med flere skuffer. Det er en stilfuld og moderne måde at opbevare sine smykker på. Du kan også købe opbevaringsbokse, som på smart vis kan udvides med flere lag i takt med at du får flere smykker.

Opbevaring af smykker i forbindelse med indretningen i hjemmet

Hvis du gerne vil vise dine smykker frem, når du ikke har dem på, kan du med fordel købe noget opbevaring, som pryder i hjemmet. Der findes et stort væld af muligheder for, at dine smykker kan vises frem alle dage. Der findes f.eks. smykketræer, hvor du kan hænge dine flotte halskæder op, så alle kan se dem. Der findes også små figurer, som er designet til at dine ringe, kan opbevares på dem. Uanset hvad du vælger, så er det en god måde at vise sine smykker frem på. Du kan f.eks. kombinere det med en af de førnævnte opbevaringsbokse, så du vælger nogle smykker ud til at hænge på smykketræet. Smykketræerne har været moderne i længe, men efterhånden kommer de mange forskellige designs. Det er f.eks. også muligt at købe en smykkekaktus, eller en smykkestand formet som et hus.

Smart opbevaring når du er ved spejlet

En anden mulighed til dig, der har mange smykker, er at købe et gulvspejl med smykkeopbevaring bag spejlet. Spejlet er lavet på den måde, at der er et ekstra rum bag selve spejlet, hvor du kan hænge alle dine smykker. Så kan du nemt vælge mellem dine mange smykker, når du står klar med dit outfit om morgenen. Du får derfor en helt særlig mulighed for at vælge netop de smykker, som passer til dit samlede outfit.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *