Miljørigtig second hand shopping – brug ”grønne” boblekuverter

2ndhand

Miljørigtig shopping er den bedste slags shopping. Vi burde alle gå meget mere op i, at det vi køber er miljørigtigt. Der er nemlig altid produkter du kan finde, som altså er miljørigtige i forhold til de normale produkter vi ellers køber. Læs mere om miljørigtig shopping og hvordan du kan bruge de smarte ”grønne” boblekuverter her.

Miljørigtig shopping – derfor skal du være med

Hvorfor er det, at du skal bruge din tid på at finde produkter der er miljørigtige? Svaret er åbenlyst. Vores planet er i fare og hvis ikke vi ændrer vores livsstil og vores handlinger, vil den blive ved med at være i fare. Miljørigtige produkter hjælper planeten, da de enten udleder mindre CO2 eller bare ikke gør alle de ting, som alle de mange andre produkter gør, der skader planeten. Så vil du gerne have en flot og levebar planet, skal du altså også gøre noget for det.

For eksempel ting som emballage på forskellige ting, er noget der sviner og skader helt vildt meget, og det genbruges ikke, det smides ud. For at tage et eget mere fornuftigt valg, der vil gavne os alle, kan man i stedet bruge bæredygtig emballage. Se mere på https://csr.dk/b%C3%A6redygtig-emballage. Så kan man virkelig hjælpe vores planet, hvis man bruger bæredygtigt emballage til flere af sine ting, som tandpasta, shampoo og meget mere.

Miljørigtige boblekuverter – et ”grønt” produkt

Du kender måske nok allerede boblekuverter i forvejen. De bruges ofte til at sende post med, altså til mere skrøbelige ting, eller bare til ting generelt. De kan også bruges til at tage skrøbelige ting med rundt, for eksempel i tasken eller kufferten.

Nu kan du finde disse smarte kuverter som et miljørigtigt produkt, eller også kaldet et ”grønt” produkt. Så nej ikke grøn som i farven grøn, men grøn som i miljøvenlig. Du kan finde disse miljøvenlige boblekuverter på https://albeemballage.dk/boblekuverter-15. Så hvorfor overhovedet vælge det produkt, der ikke hjælper vores jord, når man kan vælge et produkt der gør?

Lige sådan kan du også tænke med alle andre produkter. Tøj, møbler, sminke og alt muligt andet. Du kan helt sikkert finde nogle lunde samme produkt, men som i stedet for at skade vores jord, hjælper vores jord. Det er trods alt her vi alle lever, og hvis du, dine børn, dine børnebørn og så videre vil blive ved med at leve her, så er det altså det rigtige valg med de grønne produkter.

Faktisk er der ikke en eneste god grund til at vælge produkter, der ikke er miljøvenlige. Det handler jo ikke kun om at hjælpe planeten, men det gør også dit liv bedre. Der er ikke meget ved at leve på en jord, som er er ved at dø ud, på grund den måde vi har behandlet den på. Hvis man kan hjælpe på nogen måde, så jorden kan holde sig sund og rask, kan man lige så godt gøre det. Og det kan du med grønne, miljøvenlige og bæredygtige produkter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *