Sådan får du 80’er stilen

To personer går i 80'er tøj

En stil vi alle kender til, er 80’er stilen. Den har længe været kendt blandt både unge og gamle, og der er bare noget helt specielt ved den. Den er nu kommet lidt tilbage, med måske lidt moderniseret versioner. Vil du gerne have 80’er stilen og unikt 80’er tøj, så læs hvordan her.

Undersøg den rigtige 80’er stil

Hvis man gerne vil have en stil, skal man også have en ide om, hvordan den stil oprigtigt så ud i den tid. Det kan du nemt finde, bare ved at søge efter rigtig 80’er stil eller real 80’s fashion. Her kommer der masser af billeder op, hvor du kan se lidt af hvert fra, hvad folk havde på dengang.

Det er vigtigt ikke at kigge på de billeder, som tydeligt er fra vores egen tid. Dette tøj er nemlig ofte det sammen, og selvom noget af det er rigtigt, er det ikke sikkert, at det er tøj de gik med til hverdag. Det var måske nærmere til festerne.

Den nye og moderne 80’er stil

Men i vores tid, er dette tøj som var moderne dengang, igen blevet moderne. Nogle bruger endda ordet ’vintage’ til at beskrive de stykker tøj fra 80’erne. Folk er vilde med stilen. Men hvad er det lige ved 80’er stilen, der er blevet populært igen?

Først og fremmest var denim i 80’erne kæmpe stort. Alle gik med dem. Om det var de store flare bukser, mom jeans eller andet lign., var det bare noget alle havde. Denim er også nu populært, men det har i princippet aldrig være upopulært. Men de store straight leg, flare, mom og dad jeans, kommer altså fra 80’erne af.

Farve, og gerne masser af det, var vigtigt at have på. For ikke længe siden, var det meget normalt i vores tid, kun at gå med sort og meget neutrale farver. Men nu er farve igen kommet tilbage, specielt de lyse pastel farver, som også var store dengang.

Find unikt 80’er tøj

For at finde unikt 80’er tøj, skal du få lidt inspiration. Gem de billeder, du elsker allermest. Så kan du gå ud i butikkerne og lede efter noget, som minder om tøjet på billederne. Mange af de sko Nike producere, er faktisk også relativt 80’er agtige. For eksempel den, der hedder P-6000. Men der findes mange flere, som er inspireret fra 80’erne.

Denim jeans, som ikke er stramme nede ved benene, er også altid et godt go-to for unikt 80’er tøj. Derudover skal der lidt farve til. Du kan muligvis finde en sweater, der har mere end én farve. Sweatre med flere farver på var både populært den gang, men også nu.

Om du så vil have hår, som man havde hår i 80’erne er op til dig. Men bare at vælge de ting som nævnt, viser tydeligt, at du har inspiration fra 80’erne. Det burde også være nemt at finde disse ting, da det igen er kommet på mode, og mange både små og større brands følger med i moden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *