Gør dit barn glad med nyt smykkeskrin og smykker

Pige sidder ved siden af sin hund

Går du og mangler inspiration til, hvad du skal give dit barn i gave? Det kan enten være at du mangler den perfekte julegave eller fødselsdagsgave, eller måske er det ved at være tid til en konfirmationsgave. Hvis du virkelig vil gøre dit barn glad ved at give en ekstra særlig gave, så kan du overveje at købe et smykkeskrin og smykker. Det er en ganske særlig gave, der helt sikkert vil vække glæde og vise dit barn, hvor meget han eller hun betyder for dig. I denne artikel kan du finde inspiration til købet af både smykkeskrin og smykker

Det praktiske ved smykkeskrin og smykker

Der er en helt lavpraktisk grund til at købe et smykkeskrin til de nye smykker. Med et smykkeskrin er det nemt at holde orden, i de smykker man har. Flere smykkeskrin har rumopdeling og flere etager, så man nemt kan holde smykker adskilt, så de ikke filtres ind i hinanden. Derudover er smykkeskrin ofte forede med stof, så de fine smykker ikke bliver ridsede.

Smykker til ørene

Men hvilke smykker skal du så vælge at give dit barn? Hvis barnet har huller i ørene, er flotte øreringe en rigtig god ide. Øreringe er et fantastisk smykke, fordi der findes så utrolig mange forskellige slags med forskellige udtryk. Du kan både vælge at gå den ekstravagante vej og købe nogle med sten og ægte guld, eller du kan gå en anden vej og købe nogle, der er sjove og giver personlighed. Selv hvis dit barn ikke har huller i ørene og heller ikke ønsker det, så er der stadig muligheder for smykker til det nye smykkeskrin. Så kan du nemlig vælge at give ear cuffs, små øreringe, der er lavet til at sidde klemt fast om øret. De fås også i alle mulige former og udtryk.

Halssmykket

Du kan også vælge at købe et halssmykke. Her skal du sørge for både at købe en flot kæde og et vedhæng til. Halssmykker hænger et sted hvor de er meget synlige. Derfor er der mange, der tillægger deres halssmykker en hel del betydning. Mange vælger at gå med vedhæng, der er arvestykker, et trossymbol eller et stjernetegn. Dette er mulige ideer til gaven til halssmykket. Det kan også være at vedhænget i stedet skal være initialer, et dyr eller en blomst. Der er et væld af udtryk og muligheder, så du skal bruge god tid på at finde det helt rigtige halssmykke til dit barn.

Ringe

Ringe er noget vi tit forbinder med løfter og bånd til hinanden. Det kender vi især fra forlovelses- og vielsesringen. Men en ring kan sagtens også være noget, der binder jer sammen som forældre og barn. Især hvis I begge har en udgave af den samme ring. Ringe kan også være et godt smykke til at afspejle barnets personlighed, og her findes igen utallige muligheder. Man kan vælge en simpel ring enten i et elegant eller et råt udtryk, eller man kan vælge en ring der er sjov og finurlig. Det hele kommer an på barnet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *