3 tips til indretning af dit hjem

”Mit hjem er mit slot”

Denne vending er kendt af alle, og langt størstedelen – hvis ikke alle – kan skrive under på sandheden i sætningen. Gennem hele livet tilbringer du det meste af tiden i hjem, primært i dit eget hjem, men også hos familie, venner, bekendte og kærester. Blandt alle de hjem du har færdes i, så var der nogle hjem hvor du føler dig bedre til rette i – hjem der faldt i din smag og stil.

I det følgende får du tre tips – som uanset din personlige smag – vil hjælpe dig med at skabe en perfekt ramme for dit liv, så du kan lade dine batterier op i trygge rammer.

God belysning er afgørende

Tip 1: Hav styr på din belysning. Der findes ikke noget mere stemningsskabende end den rigtige belysning. Når du arbejder med belysning i dit hjem, skal du i hver enkelt rum have tre former for belysning: Den første er det anonyme hverdagsbelysning, som du tænder når du går ind i et rum. Det anden form for belysning er den kolde blålige arbejdsbelysning, som er en kraftig belysning af et lille område, fx bogen du læser, gulerødderne du snitter eller puslespillet du samler Den tredje belysning er den varme rødlige hyggebelysning, som er belysningen i hjørnerne af stuen, eller fadet med fyrfadslys, hvor flammernes bølgende bevægelser får skyggerne til at danse på væggene. På Bolius hjemmeside kan du få flere råd vedrørende indendørsbelysning

Invester i kvalitetsmøbler

Tip 2: Der er ikke noget som flotte kvalitetsmøbler i flot design og i flotte materialer. Ulempen er dog at det ofte kan være en bekostelig affære at anskaffe sig den stil og den kvalitet som man ønsker. Derfor udskifter man ikke sit møblement flere gange om året, men beholder ved dem gennem en årrække. Derfor er det andet tip, at du skal vælge de dyreste og centrale møbler et klassisk tidløs design, som ikke bliver umoderne. Med disse møbler som hjørnesten i dit møblement, kan du indrette dit hjem moderne og tidssvarende, ved at udskifte det øvrige møblement, uden at det koster en bondegård hver gang moden skifter. Med prisen på kvalitetsmøbler kan det være en rigtig god idé, at allierer sig med en erfaren indretningskonsulent som med sine mange års erfaring vil kunne give råd og vejledning, således at kvalitetsmøblerne matcher din smag, og undgå indkøb du senere fortryder

Glem ikke personligheden!

Tip 3: Der er ikke noget kedeligt end et hjem uden personlighed. Man kan ikke fornemme hvem der bor der, og man får præcis den samme fornemmelse, som når man går rundt i et møbelvarehus. For at du kan nyde dit hjem, er det derfor vigtigt at du finder unikke møbler og pyntegenstande, som fortæller hvem du er.

Det kan fx være kunst udført af en lokal kunstner, de hængende potteløse kokedama planter, eller et arvestykke udført i godt håndværk i træ, eller hvad som helst andet som udtrykker din/jeres personlighed(er). Atter kan en indretningskonsulent være en god mulighed. Indretningskonsulenten kan rådgive dig, så at nye – og gamle møbler former dit hjem til en harmonisk helhed, der fortæller hvem der bor i hjemmet!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *