Tips til at opgradere din stil

Dame går igennem blomster

Hvis du synes, at du har en kedelig garderobe med uinspirerende tøj, er der heldigvis hjælp at hente. Læs med herunder, og få de bedste tips til, hvordan du kan opgradere din stil.

Kvalitetstøj

En af de ting, du bør huske, er, at dit tøj gerne skal have en vis kvalitet. Selvfølgelig kan du købe billigt tøj, der ikke holder særlig længe. Men det er meget federe at betale lidt ekstra for tøjet og så få noget tøj, der holder. Det er også bedst for miljøet. Og så skal du ikke gå og bekymre dig om, at der sidder løse tråde på dit tøj.

Tidssvarende, men klassisk

Hvis du gerne vil have det perfekte tøj, som kan holde længe, er det altid en god ide at gå efter klassiske outfits. Men faktisk er det muligt at få tøj, som ikke bare er i et klassisk design, men også afspejler tiden. På den måde er det tøj, som er fedt at bruge, når du får det, men som også kan holde flere år frem i tiden.

Tøj til alle sæsoner

Du kan sagtens opgradere din stil med tøj, som kan bruges til flere årstider. Fx kan du snildt bruge blå jeans både om sommeren og vinteren. Men det er også vigtigt, at du har tøj, der er mere sæsonbetonet. Fx er det lækkert at have nogle tykke striktrøjer i vinterfarver, når det begynder at blive koldere udenfor.

Ligeledes er det dejligt at have sommerkjoler i forskellige farver og eventuelt i blomstermønster. Og sådan nogle ville du måske ikke lige bruge om vinteren. Her kan det være federe med den lille sorte, suppleret med et par strømpebukser, så du ikke fryser. Så du kan sagtens kombinere tøj, der holder hele året, med tøj, som passer bedst til en eller to af årstiderne.

Husk jakken

Uanset om det er sommer eller vinter, er det godt at have en jakke, der passer til årstiden. Om vinteren kunne du fx vælge en lang jakke i uld, så den varmer godt, hvis du er til den klassiske stil. Det kan også være, du er mere til dynejakker, som er lidt mere praktiske, men stadig rigtig flotte og varme.

Hvis du kun har én vinterjakke, er det en god ide, at den er i en neutral farve, fx sort. Køber du til gengæld flere jakker, når du skal opgradere din stil, kan du sagtens prøve dig frem med farver, som falder mere i øjnene. For så kan du altid bruge den neutrale jakke, hvis du fx har kjole på i rød. Og du kan bruge den farverige jakke, hvis dit outfit ellers bare er sort.

Om sommeren er det ikke altid, man har brug for at have en jakke på, men med den danske sommer ved man aldrig, hvornår det bliver nødvendigt. Derfor er det en god ide at have en sommerjakke. Du kunne også blot vælge en cowboyjakke eller andet, som egentlig ikke er beregnet som udendørsjakke. Når blot du har en lækker regnjakke klar til de regnfulde dage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *