Dette tøj burde du pakke, når du skal til et varmt land

bikini

Selvom der for det meste stod corona, nedlukninger og omfattende restriktioner på dagsordenen i 2020, ser billedet heldigvis ud til snart at vende.

Danskerne holdt i stor stil ferie inden for landets grænser i det forgangne år, men i 2021 kan de forhåbentlig komme til varmere himmelstrøg, når de skal på charterrejser.

Det kommer til at betyde, at man igen skal forholde sig til, hvilke stykker tøj, man skal have med til det varme land, man har valgt at besøge.

Den selektionsproces kan være mere end svær for mange mennesker, for garderoberne bugner efterhånden af tøj til alle tænkelige situationer.

Så her kommer et par ting, man bør overveje, når man skal pakke til sine charterrejser i 2021.

Smag og behag

Først og fremmest skal man have in mente, at smag og behag er vidt forskelligt fra person til person.

Der er derfor ikke nogen rigtig eller forkert opskrift på, hvordan man skal pakke, før man skal afsted på charterrejser til sydens sol i det nye år.

For nogen fungerer det bedst med shorts, T-shirt og sandaler, mens andre aldrig viger fra de lange jeans.

Man skal sørge for at pakke det, man regner med at komme til at bruge, så man ikke har unødige ting med, som både kan koste ekstra og være en klods om benet.

Derfor er udgangspunktet, at man skal pakke lige præcis de ting, man ved, man vil komme til at gå med og altså ikke det, andre vil have én til at tage med.

Mænd og kvinder

Der er som sagt stor forskel på smag og behag, og der er ligeledes ofte store variationer kønnene imellem.

Kvinder hælder typisk mere til kjoler og nogle andre farvekombinationer end mænd, som oftere går med shorts.

Derudover er der generelle bestanddele som solbriller, kasket/hat, badetøj og mindst to par sko, som man typisk gør klogt i at have med.

Dog kan man ikke skære alle over én kam, og det vigtigste er, at man på sine charterrejser går klædt i tøj, man føler sig godt tilpas i.

Kvinder har dog i højere grad end mænd en tendens til at pakke alt for meget, og det skal man holde sig for øje, før man tager afsted.

Glem ikke børnene

Charterrejser har den fordel, at både fly og hotel er inkluderet, og man kan derfor bruge den energi, man sparer på at finde hotel, til at overveje sine børns tøjvalg lidt grundigere.

Børn er ligesom voksne meget forskellige, når det drejer sig om tøj, og det skal man have i baghovedet, når man hjælper sine børn med at pakke.

Fordi man selv kan lide at gå med korte shorts og en ærmeløs T-shirt, er det ikke sikkert, at ungerne bryder sig om det samme.

Måske er de mere varmefølsomme eller fokuserer mere på udseende, og det skal man respektere som forælder.

Er børnene store nok til at pakke alene, er det altså at foretrække, da de bedst selv ved, hvad der skal smides i kufferten forud for diverse charterrejser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *