5 måder at spice dit outfit op på

spejl-outfit

Vi kender det alle sammen. Man står foran spejlet, og man synes, at outfittet mangler noget. Og det der mangler, er nemlig smykker. Man fanger sig selv i at stå og fumle med nogle gamle smykker, som slet ikke passer til outfittet. Alligevel vælger man at tage dem på, fordi de er de eneste smykker, man har. Nu står man med to problemer – et outfit der ikke dur, og man skal ud og købe nye smykker. Smykker er altså en rigtig god måde at spice sit outfit op på. Ofte glemmer man at tænke over, hvordan man koordinerer smykkerne med outfittet.  Og det mest grundlæggende er at vide, hvilke smykker der passer bedst til dig – læs mere her.

Hvilke smykker klæder mig bedst?

Vil du gøre hverdagen lettere for dig selv, så er der nogle tips, du kan have i baghovedet næste gang du styler dit outfit eller når du køber dine smykker. Husker du på disse tips, når du styler dit outfit og dine accessories, så er der større chancer for, at du rammer rigtigt.

Tip 1: Vælg dine smykker efter din hudtone

Du giver dig selv en stor fordel ved at finde de helt rigtige smykker, som understreger netop din hudtone. Smykkerne hjælper nemlig din hud med at fremstå endnu smukkere med den helt rigtige farve. Derfor skal du vælge smykker efter, om du har en lys, gylden eller mørk hudtone.

Er din hudtype den lyse, er smykker af sølv eller stål et godt valg. Hvis du er mere til guldsmykker, er hvidguld den der er mest oplagt.

Er din hudtype den gyldne eller den mørke, er smykker af guld et godt valg. Guldet er nemlig med til at understrege din huds egen glød.

Tip 2: Lad dit outfit bære præg af årstiderne

Årstiderne har altså også en stor effekt på valget af dit outfit og dine smykker. Efteråret byder på en masse varme farver, og derfor er det en god ide også at bruge de varme farver i dit outfit. Smykkerne skal her tænkes ind i dit outfit. Har du en stor sweater på, er det nok fingerringe, ur og øreringe, som skal være de bærende elementer – hvis du vælger en halskæde, kan den nemt forsvinde i dit outfit.

Tip 3: Gå modsat

En tommelfingerregel er at gøre det modsatte med smykkerne end med dit outfit. Hvis dit outfit er farverigt og prangende, er det en god idé at tage nogle enkle smykker på. Er det til gengæld et enkelt outfit du har på, så lad dine smykker stikke lidt ud.

Tip 4: Hvilke trends er der? – Kreativitet er det nye

År 2020 har været præget af sprudlende pastelfarver – både i tøj og smykker. Derfor kan du med stor fordel udfolde dig kreativt i dit outfit. Det er kun fantasien der sætter grænser. Prøv dig ad med at blande en masse pastelfarver sammen i dit tøj, og tilføj derefter nogle klassiske smykker, som du føler passer til pastelfarverne. Voila, du har nu et super chic outfit, som er trendy og kreativt!

Tip 5: Komfort er det vigtigste!

Det er vigtigt at huske, at du skal føle dig komfortabel i dit outfit. Din udstråling viser alt! Man kan tydeligt se, hvis du bærer noget, som du ikke føler dig komfortabel i. Derfor er dette det vigtigste tip af alle fem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *